Gyors megoldás Hát- Derék és Csípő fájdalomra!

A Tibold-módszerrel 30 perc alatt elmúlhat akár a krónikus derék, csipő és gerincfájdalom is.

Derékfájdalom, lumbágó, idegbecsípődés, csípőfájdalom ezek mind egy tőről erednek. Gyorsan és fájdalommentesen meg lehet szüntetni a fájdalmat kiváltó okot és ezzel a fájdalmat is.
Ezek mind divatos kezelések, de a megoldás sokkal egyszerűbb és olcsóbb is.

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.

Play Video about Zoli bemutatkozó video
Ügyfélnek segítettünk fájdalom nélkül élni.
0 +
Problémára adunk megoldást.
0 +
Több mint 18 éve segítünk jobáteni az emberek életét.
0 év
Már 2 helyszínen is megtalálsz minket.
0

“Egy rossz mozdulattól, becsípödőtt a derekam vagy az idegem nem tudom mi de mzdulni sem bírtam. Nagy nehezen kocsiba ültem és elvánszorogtam Zolihoz. Mikor felálltam a kezelés végén nem hittem el, hogy teljesen elmúlt a fájdalom újra tudok állni és járni. Csak ajánlani tudom. Köszönöm Zoli. ” 

Tokodi Melinda

“Régóta küzdöttem visszatérő derékfájdalmakkal, ami megnehezítette a mindennapi munkámat és a sportolást is. Már az első kezelés után fájdalommentesen tudtam mozogni, és azóta sem tértek vissza a korábbi panaszok. Hihetetlen, milyen nagy változást hozott ez az egy alkalom!  ” 

P. Tamás

“Folyamatosan küszködtem a derékfájással, különösen hosszú ülések után. A kezelés után azonban mintha újjászülettem volna. Az izmaim ellazultak, könnyed lett a testem, és úgy érzem több az energiám. Nagyon hálás vagyok Zoli!” 

Váradi Erika

“Sokféle kezelést kipróbáltam már a  derékfájdalmamra, de semmi sem használt hosszú távon, amíg rá nem találtam a Tibold Zolira. Az első kezelés után azonnal éreztem a különbséget. A fájdalom eltűnt, könnyedeb lettem. Már több mint fél éve nem volt problémám, és újra aktívan sportolhatok. Kár volt eddig várnom. ” 

Növényi Norbert

Szenvedsz derekad, csípőd illetve gerinced fájdalmától?

A  Tibold-módszerrel már akár 1 kezeléssel is eltűnhetem a fájdalmat, és megszűnik a probléma oka is egyben. A kíméletes, mégis hatékony technikák segítenek helyreállítani a gerinc természetes egyensúlyát és megszüntetik a fájdalmat. Az egyedi módszernek köszönhetően, nagyon gyorsan érhető el eredmény.

„Az idős Úrnak rossz tartásból eredő fájdalmai voltak és merev dereka és csípője, ezért felegyenesedni sem tudott. A 30 perces kezeléssel helyre raktunk néhány izmot és csontot, és a gyulladásokat elkezdtük kezelni. Az eredmény magáért beszél.      20 év rossz tartásbeli problémát majdnem 1 kezeléssel megoldottunk. „

Derékfájdalom megszüntetése, Tiboldmódszer

A fájdalom nem természetes része az életnek, és nem szabad vele együtt élned.

Foglalj időpontot még ma, és tapasztald meg a Tibold-módszer által nyújtott azonnali megkönnyebbülést. 

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.

Mi okozza a hát, derék és csípő fájdalmat?

A testünk egy finomra hangolt rendszer, ahol minden elemnek megvan a maga helye és szerepe. A gerinc melletti izmok és szalagok, mint egy összetett szalag- és izomrendszer, végigfutnak testünkön, biztosítva a gerinc és a csigolyák stabilitását, és rugalmasságát.

Amikor ezek az izmok és inak feszültség alá kerülnek, vagy egyoldalra húzódnak, akkor a gerinc- és a csípőcsontok elmozdulhatnak az ideális pozíciójukból, ami a fájdalmat okozza.

Mindezek hátterében az áll, hogy az izmok nem megfelelő irányba húzzák a test tartószerkezetét, terhelést okozva olyan területeken, ami nem erre lett kitalálva. Ilyenkor a test fájdalommal jelzi, hogy valami nincsen rendben. 

Ugyan a derékfájdalom lehet nagy, vagy tartós, de a megoldás egyszerű és gyors is lehet.

Derékfájdalom gyakori okai

Mi kell ahhoz, hogy megszűnjön a csípő, hát vagy derékfájdalom?

A fájdalom megszüntetése érdekében kulcsfontosságú, hogy a görcsös izmok ellazuljanak, lehetővé téve ezzel a gerincet és a csontokat tartó izmoknak, hogy visszatérjenek eredeti, megfelelő helyzetükbe.

Amikor az izmok túlzott feszültség alatt állnak – legyen szó fizikai megterhelésről, stresszről vagy akár egy hirtelen rossz mozdulatról, az izmok görcsbe rándulhatnak, ami eltolódást okozhat a gerincoszlopban és fájdalmat okoz.

Derékfájdalom, csípőfájdalom, becsípődés megszüntetése
Az egyik láb közel 5cm-rel rövidebb mint a másik, mivel a derék és csípő izmai elhúzzák a lábat, ez valahol fájdalmat vagy becsípődést fog okozni.

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.

A Tibold-módszer hatékonysága

A Tibold-módszerrel az izmok görcsösségét és a fájdalmat egyetlen 30 perces kezeléssel orvosolni tudjuk.

A kezelés során különös figyelmet fordítunk az izmok ellazítására és a fájdalommentes állapot elérésére. A speciálisan kidolgozott technikákkal a helytelenül elmozdult csontszerkezeteket is a megfelelő helyzetükbe állítjuk vissza, így a gerinc és a csípő területén is helyreáll a természetes állapot.

Fájdalmas járás megszüntetése
"Az idős hölgy csak járókerettel tudott járni, és de a kezelés után már a saját lábán is tud közlekedni"

A kezelés utáni tapasztalatok

A kezelés befejezése után, amikor újra felállsz, már nem fogod érezni a korábbi fájdalmat, hiszen a csontok a helyükre kerültek, és az izmok ismét optimálisan tudnak működni. Az ellazult izmok és a korrigált csontszerkezet által felfrissültnek és könnyednek fogod érezni magad, mintha egy nagy terhet vettek volna le a válladról.

Ez a megkönnyebbülés nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is érezhető, mert  energikusabban és hatékonyabban tudsz részt venni a mindennapi tevékenységeidben, a fájdalom nem veszi majd el az energiádat.

Derékfájdalom hatékony megszüntetése a Tibold módszerrel
"Gábornak, úgy be volt állva a dereka, hogy nem tudott mankó nélkül járni sem. Felállni vagy felkleni reggel pedig kínszenvedés volt. A kezelés után már mankó nélkül is tud mozogni és kiegyenesedni is."

Jelentkezz be hozzám egy 30 perces kezelésre és enegedd meg, hogy segítsek.

Budapesten és Komáromban is tudlak fogadni.

Tibold Zoltán Tiboldmódszer

Tibold Zoltán

Mitől ennyire hatékony a Tibold-módszer?

Ezt kérdezték a Hír-tv ben is.

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.

Mi az Tibold-módszer és mitől szünteti meg, ilyen gyorsan a mozgásszervi fájdalmat?

A Tibold-módszer egyedülálló kezelési forma, amely többféle technikát ötvöz, hogy a legjobb eredményeket érjük el. A folyamat első lépéseként egy speciális, általam fejlesztett technikával ellazítom nemcsak a felszíni nagy izmokat, hanem a mélyen fekvő mikroizmokat is. 

Ezzel a módszerrel az izmok teljes mértékben ellazulnak, és előkészítik a testet a további kezelésekre. 

Ezt követően alkalmazom a köpölyözést, amely segít feloldani a gyulladásokat és az izomgörcsöket, elősegítve a gyorsabb gyógyulást. A kezelés záró akkordjaként finoman kimozgatom a porcokat és a csontokat, biztosítva, hogy azok visszakerüljenek optimális helyzetükbe. 

Ez a komplex megközelítés megszünteti a testben lévő stresszt és fájdalmat, amit felvált egy mély megkönnyebbülés. 

Ezzel a módszerrel már több száz embernek segítettem fájdalommentesen élni.

Növényi Norbert és Bárdosi Sándor
Növényi Norbert és Bárdosi Sándor is nálunk jártak kezelésre.

Hogy zajlik egy fájdalom mentes kezelés?

3 részből áll a hatékony derékfájdalom és megszüntetése.

 1. Izmok ellazítása
 2. Köpölyözés: oxigén dúsítás és izomgyulladás csökkentés
 3. Helyre mozgatás

Nagyon fontos, mind a 3 lépésnél, hogy megfelelő módon legyenek kivitelezve a mozdulatok, hogy ne sérülést, hanem gyógyulást okozzanak.

Nézd meg a videót.  A kezelés választhatod zenével vagy zene nélkül is 🙂

Pénztárcabarát megoldás!

Sokszor 1 kezelés is elég, hogy elmúljon a fájdalom és megszűnjön a kiváltó ok, de az akkut régóta fennálló problémáknál jobb ha 2-3 kezelés is megcsinálunk. Az első találkozáskor előre tájékoztatni foglak, minden részletről.

Ár: 35.000 Ft/ kezelés

Ár: 25.000 Ft/ kezelés.

Budapest - időpont foglalás

Komárom - időpont foglalás

Gyakran Ismételt kérdések és megnyugtató válaszok

Nem. Az a fájdalom előfordulhat, amelyet a vendég érkezése előtt is tapasztalt, de maga a kezelés nem fájdalmas.

Az első kezelés legtöbb esetben enyhíti vagy megszünteti a legtöbb problémát. De előfordul, hogy 2-3 kezelésre van szükség, mivel a gyulladások nem szűnnek meg azonnal. Ilyenkor a következő alkalmakkal még hatékonyabb terápiát tudok biztosítani.

A kezelés időtartama változhat a problémák méretétől függően, de kb. 30-40 perc.

A kezelés 35.000 Ft, de most még tart a kedvezményes időszak, amikor  25.000 Ft.
 • Derék, csigolya, keresztcsonti fájdalmak enyhítésére, “becsípődések” megszüntetésére
 • Gerinc eredetű szervi problémák megelőzésére, izmok, csontok, kis- és nagy ízületek sérülésére vagy kóros működészavara esetén
 • Tartási problémákra, gerincferdülésre, lúdtalpra, teniszkönyökre, golfkönyökre 
 • Mozgáshiány okozta ízületi- és izombetegségekre
 • A vázrendszer egészségének megőrzésére
 • Nyakmerevségre, nyaki csigolyák elmozdulása, meszesedése esetén, izomfeszülés okozta fejfájásokra , ujj- és kéz zsibbadás megszüntetésére

A kezelés ruhában történik, így a legmegfelelőbb a laza sportruha vagy melegítő, amelyben kényelmesen mozoghatsz. A köpölyözés esetében azonban szükséges, hogy a kezelendő terület szabadon legyen hozzáférhető.

A kezelés után előfordulhat, hogy  fáradtságot érzel és a következő nap izomlázat, amely 1-2 napon belül megszűnik. Nagyon ritka esetekben előfordulhat, hogy a fájdalom egy napig fokozódik, majd hirtelen enyhül.

 • Nyaki borda, nyaki erek meszesedése,
 • Csontritkulás,
 • Kiszakadt porckorong sérv vagy több sérv (3-4 felett),
 • Nyitott hátgerinc; Friss gerincsérülés,
 • Csigolya becsúszás, csigolya ívszakadás,
 • Heveny gyulladásos állapot,
 • Fejlődési rendellenesség,
 • Műtétek utáni 6-8 hetes időszak,
 • Várandósság,
 • Pánikbetegség, skizofrénia, autizmus,
 • Daganatos megbetegedés/sugárterápia, kemoterápia alatt állók,
 • Friss törések/traumák,
 • Friss szalagszakadás,
 • Trombózis,
 • Sztóma,
 • Teljes bénulás/csak tolókocsival közlekedni tudók esetén nem javasolható a kezelés

Telefonon mondd el mi a problémád és megbeszéljük, hogy lehet-e kezelni vagy sem: Tel:+36-20-284-94-27

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.

„Évek óta tartó makacs nyaki fájdalommal érkeztem Zoltánhoz. Még nem voltam soha csonkovácsnál és nem tudtam mire számíthatok, sőt egy kicsit szkeptikus is voltam az egésszel kapcsolatban. A kezelés előtt kikérdeztek, hogy van-e bármilyen problémám, ami esetén a csontkovács kezelés ellenjavallott, de mivel nem volt így bele is vágtunk. Már a kezelés után éreztem, hogy javult az álapotom, de az igazi megelepetés reggel ért, amikor hosszú idő után nem fájdalommal ébreftem fel. Köszönöm 🙂”

Gyuró Attila / Százhalombatta
„Nyaki merevséggel, hosszú idők óta tartó, eddig semmilyen terápiás kezelés alkalmazásával sem szűnő derék-,hát-,térdfájdalommal érkeztem Zoltánhoz kezelésre. Kezdeti izgalmam pillanatok alatt elszállt hisz nagyon kedvesek voltak a recepción. Zoltán szakmai hozzáértése megkérdőjelezhetetlen,hisz a kezelés után mozgásom könnyedebb lett, nyaki merevségem és a térdembe sugárzó fájdalmam enyhült. Mindenkinek ajánlom prevenció prevenció céljából és adott probléma enyhítésére, gyógyítására.”
Szabó Gyuláné / Nyíregyháza

„Kedves Zoltán.
Az Önök által nyújtott kezelés egy nagyon hasznos ezt megtapasztaltuk közel 1 honapja. Igen a férjem fájós forgójára ugyanazt a megállapítást kaptuk itthon Erdèlyben az orvosokról is. A röntgen felvètel is az idegszál becsípődését mutatta ki. Most mar javul a forgó gyulladása. A mozgás kezd helyre állni. Kószónjuk szépen a kezelést meg a humorosan es kellemesen együtt töltött hasznos kezelést. 🙏🙏 . Üdvözlettel Gyöngyike Erdélyből. Udv Katának is Aki a kedvességèvel meghódítja a pacienseket.”

Kevasz Gyöngyi

„Ha becsíp, beáll, fáj, meghúztam, azonnal megyek és a kezelés után tudom folytatni az életem! Nem csak én, az egész család is! Maximálisan csak ajánlani tudom!”

Kocsis Kinga

„Istentől jövő gondoskodás! Amit megtapasztalok bármikor is jövök kezelésre. Baráti és kedves fogadtatás, a kezelés professzionális semmi kivetnivaló nincs benne!”

Markovits Edmond

„Kedves kiszolgálás. Lelkiismeretes hozzáállás. Igyekeznek a problémádat megoldani, ha a kezelés végén még fájdalmad van, akkor még próbálnak segíteni. Nagyon köszönöm!”

Király Mónika

„Nekem a 2. kezelés után elmulott a derekfajasom. Egy próbát megér és nem mellesleg nem mergeztem magam vegyi anyaggal ( gyógyszer)!”

Pete József

„Igaz nincs viszonyítási alapon meg vagyok elégedve, kicsit jobb lett a vállam és a derekam is, de további kezelésre fogok menni”

Szabó Gyuláné

„Örökké hálás leszek a kezelésekért és azért hogy sok-sok év szenvedés és fájdalom után a gyógyulás útjára léphettem!”

Csilla

„Nagyon jo volt Zoltannal, jo kezekben voltunk a lanyommal eggyut. Szivesen ajanljuk mindenkinek.Köszönöm a kezelest, tenyleg jo volt, hogy kiegyenesitettel. Meddig lesz jo s nem jönn vissza hogy ujra csampas a csipöm/derakam (eggyik labam hosszabb, rövidebb? Finom volt a sutemeny 🙂 Köszönöm”

Szabó Karolina

„Örülök, hogy vannak ilyen jó szakemberek még! Akut derékfájdalommal érkeztem, a kezelés így az én esetemben a gyulladás miatt kissé kellemetlen volt és azonnal nem is éreztem változást, viszont másnap meglepődve tapasztaltam, hogy lemerek hajolni, mert már nem fáj a derekam.Köszönöm”

„Sportolóként az izmaim mindennapos használatban vannak és a hátamban sokszor hatalmas fájdalmak vannak. Egy kezelés után sokkal lazábbnak érzem és könnyebb a mozgás”

„Gerincsérvvel érkeztem Zolihoz, 2 alkalom után sokkal jobban lettem, egyáltalán nem fájt, aludni is tudtam.”

Farkas Ádám

„Kedves, udvarias fogadtatás, folyamatos kontroll, szakszerű kezelés, megoldott probléma.”

Markovits Edmond

„Kislányom Emili, már az első kezelés után jobban érezte magát! Mindig várja a következő kezelést!”

Sárfi Bernadett

„Minden korrektül zajlott és felszabadultan jöttem ki a rendelőből. Köszönöm.”

Takács Gábor

„Szuper. A 13 éves lányom gerincét is helyrehozta. Köszönjük szépen!”

Czobák Zsuzsanna

„Szakismeret, empátia és fantasztikus gyakorlat teszi tökéletessé a kezelést.
Köszönöm”

„Nagyon megvagyunk elegedve a párommal eggyütt köszönjük hogy megismerhettünk titeket.
Köszönjük”

Gulya János és Alena Hamrová

„Nagyon nagy nyak és váll fájdalommal mentem. A kezelés után ezek a fájdalmak elmúltak és azóta sincs problémám.”

„A kezelès teljes mèrtèkben segített a hàtfàjàsomon,tiszte szívből ajànlom Tibort!
Köszönöm”

Parti Mária

Budapestre vagy Komáromba is eljöhetsz.